בעיה נפוצה בשקילת פירות יבשים הינם התמודדות עם העסיס המתוק המופרש מהפרי בכל תנועה . העסיס הינו מלא בסוכר ולכן לאחר כמה דקות הופך להיות דביק מאוד .
לצורך כך פותחה מכונת שקילה הבנויה מאלמנטים בהם ההפרעה לתנועת המוצר ולשקילה הינה מינימאלית:
- מוליכים ליניאריים ייחודיים
- תאי המשקל בנויים בטכנולוגיית Ribbed PTFE Gate) )
- דרגת אטימות מקסימאלית (IP-69K )
- עוצמות ויברציה משתנות PWM- Pulse With Modulation) )
- מערכת ייצוב שקילה אוטומטית (Anti-Floor Vibration)
- מצלמת מוצר עליונה